Nábor nových redaktorov

A je to tu. Prázdniny skončili a náš veteránsky spravodajský portál opäť začína fungovať v normálnom režime. Obnovujú sa odbornejšie články a seriály. Chýbať nebudú ani reportáže zo zaujímavých veteránskych akcií. Vzhľadom na školské a pracovné povinnosti našich redaktov žiaľ nedokážeme zabezpečiť efektívne fungovanie nášho webu tak ako tomu bolo v minulosti. A preto prišiel čas na nábor nových redaktorov.

Preto máme ponuku, ktorá zaujme možno práve vás. Aby sme zabezpečili čím ďalej tým lepší chod webu, obraciame sa k Vám s ponukou miesta redaktora na Veterany.eu.

Úlohou redaktorov je písať články, seriály, reportáže, pozvánky… Fotoaparát alebo kamera, ovládanie cudzích jazykov či prípadné skúsenosti s písaním článkov sú výhodou. Záujemcovia však nemusia len písať články. Budeme radi ak by zháňali informácie o akciách, jazdách, vozidlách.., starali by sa so rôzne časti webu ako napr. najbližšie akcie, cestovné poriadky…., pripadne mali návrhy na zmeny, doplnenia…

Čo ponúkame:

získanie skúsenosti s novinárskou činnosťou
možnosť stať sa súčasťou nášho tímu (získanie novinárskeho preukazu)
vlastnú e-mailovú adresu v tvare vasemeno@veterany.eu
možnosť získať voľné/zľavnené cestovné lístky na vybrané veteránske akcie (napr. TREŽ……)
zvýhodnené vstupy na vybrané veteránske akcie

V prípade záujmu nás kontaktujte na e-mailovú adresu redakcia@veterany.eu, na ktorú nám môžete posielať Vaše články, tipy a námety… Po „skúšobnej dobe“ (určitom čase) Vám vytvoríme prístupové konto do redakčného systému, vďaka ktorému budete môcť sami pridávať články na náš portál.

Redakcia



 

 




 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.