Vyhodnocujeme: Výsledky minuloročnej ankety

logoVEREDAKCIA – Začiatkom minulého roka sme na našom webe spustili anketu v rámci ktorej sme sa vás pýtali čo očakávate v roku 2010 v oblasti veteránov. Počas roka sa do ankety zapojilo celkovo 330 ľudí, z toho 80 ľudí (24%) očakývalo viac podujatí a stretnutí, 109 ľudí (33%) očakávalo viac informácií a článkov o činnosti klubov aj z regiónov, 87 ľudí (26%) by uvítalo lepšiu propagáciu zrazov – o mnohých som nevedel(a), 40 ľudí (21%) by si želalo viac kalendárov, pohľadníc, tlačovín… a 14-tim ľuďom (4%) postačuje terajší stav. Všetkým, ktorí sa do našej ankety zapojili úprimne ďakujeme. Od dnešného dňa sa môžete zapojiť do novej ankety, v ktorej sa vás pýtame či by sa aj na Slovensku mali vyhlasovať verejné zbierky na záchranu historických vozidiel.

1 Comment

  1. Nieje to zlá myšlienka, ale určite sa viacerí pozastavia nad tým, kde by tie peniaze skončili, načo by sa použili a akou formou by sa s nimi narábalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.