Návraty: Doubledecker brázdiaci Európou opäť navštívil Bratislavu

BRATISLAVA – Aj tento rok sa vďaka vzdelávacej organizácii jazykovepobyty.sk v hlavnom meste objavil populárny londýnsky Doubledecker, ktorý bol vyrobený v roku 1961 a ktorý z pôvodne uzavretou strechou v rokoch 1968 – 2005 premával v Londýne. Odvtedy je tento autobus v modrom prevedení s reklamou na vzdelávaciu organizáciu Education First. Autobus každoročne brázdi Európou, aby propagoval výučbu angličtiny a jazykové pobyty v zahraničí.

Autobus bol pre širokú verejnosť prístupný v sobotu 10. marca 2012 medzi 09:00 – 21:00 pred nákupným centrom AUPARK. Každý kto sa rozhodol navštíviť tento autobus sa mohol zapojiť do súťaže o jazykový pobyt s termínom podľa vlastného výberu. Hoci do autobusu chodili v prvom rade záujemcovia o jazykové pobyty, našli sa aj takí, ktorí si prišli pozrieť tento netradičný autobus, alebo sa z jeho si z horného poschodia autobusu pozrieť okolie tejto časti Petržalky.

Autobus však nezavítal do Bratislavy len kvôli širokej verejnosti. V týždni od 6. do 9. marca 2012 navštevoval jednotlivé školy v rámci Bratislavy a v štvrtok 8. marca dokonca základnú školu v Ivanke pri Dunaji.

Ostáva nám preto veriť, že tohtoročná misia vzdelávacej organizácie Education First je úspešne splnená a že tento autobus navštívi Bratislavu aj o rok.

Text a foto: Jaroslav Filo

1 Trackback / Pingback

  1. Donau Masters Rally Bratislava » Modrý Doubledecker v Bratislave

Komentáre

Your email address will not be published.


*


Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.