Aktuálne: Veľká vlaková súťaž ALBATROS klubu

Zažite neopakovateľný zážitok! ALBATROS klub pre Vás pripravil trojdňový výlet vlakom do svetoznámej obce Hoštice u Volyně z trilógie Slunce, seno,… a teraz ho môžete získať zadarmo za vaše znalosti týchto troch letných komédií.

Podmienky súťaže a jej trvanie:
Súťaž trvá od 1. júna  do 12. júla 2020 a je rozdelená na 3 časti:
1. časť: 1. – 14. júna 2020 Slunce, seno, jahody
2. časť: 15. – 28. júna 2020 Slunce, seno a pár facek
3. časť: 29. júna – 12. júla 2020 Slunce, seno, erotika

V každej časti nájdete na stránke albatrosklub.sk vždy v prvý deň 15 otázok týkajúcich sa jednej časti trilógie. Odpovede z každej časti je potrebné odoslať každý súťažný dvojtýždeň na adresu albatrosklub@albatrosklub.sk.

Súťažiaci sa zapoja do súťaže zaslaním odpovedí z každej časti každý súťažný dvojtýždeň na adresu albatrosklub@albatrosklub.sk s predmetom správy VEĽKÁ LETNÁ SÚŤAŽ, v tele správy je potrebné uviesť meno, priezvisko, telefónne číslo. Podmienkou zaradenia do žrebovania je 30 správnych odpovedí zo 45 súťažných otázok. Víťaz bude zverejnený na stránke albatrosklub.sk a sociálnych sieťach v pondelok 13. júla 2020. Štatút súťaže nájdete TU.

O čo súťažíte:

Hlavná cena je Trojdňový výlet vlakom do svetoznámej obce Hoštice u Volyně pre 4 osoby (1 kupé v lehátkovom vozni), vstupné na organizované akcie a prehliadky ALBATROS klubom, občerstvenie (káva a čaj) v neobmedzenom množstve v reštauračnom vozni ALBATROS klubu.

Termín konania mimoriadnej jazdy vlakom do obce Hoštice u Volyně:

Mimoriadna jazda začína ráno v piatok 24. júla 2020 odchodom vlaku z Bratislavy hl.st. Prvý deň ukončíme v Českých Budějoviciach, kde sa zúčastníme prehliadky mesta. V sobotu ráno sa vyberieme do Hoštic u Volyně. Nebude chýbať prehliadka obce, okolia, ako aj okolitých zaujímavostí. V nedeľu ráno vyrazíme na spiatočnú cestu do Bratislavy. Program sa môže meniť podľa potrieb organizátora. V prípade zrušenia jazdy bude výhra nahradená 4 miestenkami na Mikulášsku jazdu s Albatrosom.

Pozvánku na akciu nájdete TU.

Bližšie informácie:

Bližšie informácie nájdete na stránke organizátora www.albatrosklub.sk, e-mailom na albatrosklub@albatrosklub.sk, alebo na telefónnom čísle +421 907 244 150 po 15:00.

Autor: ALBATROS klub

Pridajte prvý komentár

Komentáre

Your email address will not be published.


*


Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.