Pozor! Na jazdu s Ešelkou do Trenč. Teplej sú ešte voľné miesta NOVINKA: Možnosť rezervovať si JEDNOSMERNÝ LÍSTOK za 5,- €

SL 11Ako sme Vás už na tomto webe informovali, tento víkend /5. a 6. júla 2014) organizujeme špeciálnu jazdu s historickým autobusom Karosa ŠL 11 na oslavy 105. výročia Trenčianskej elektrickej železnice. Autobus má ešte dostatok voľných miest a preto si v priebehu tohto a nasledujúceho dňa môžete zarezervovať už aj JEDNOSMERNÝ cestovný lístok z Bratislavy do Trenčianskej Teplej a to iba za 5,- €.

Rezerváciu môžete vykonať TU. Rezervácia však nie je povinná a preto môžete aj bez nej nastúpiť do autobusu na Trnavskom mýte, negarantujeme Vám však miesto na sedenie.

V prípade, že by ste sa chceli na akcií ubytovať, dajte nám to vedieť do stredy 02.07.2014. Ubytovanie bude zabezpečené za fantastickú sumu, ktorá je po špeciálnej zľave približne 10,- € na osobu.

Jaroslav Filo

Pridajte prvý komentár

Komentáre

Your email address will not be published.


*


Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.