Kalendár akcií 2014: Klub priateľov histórie železničnej dopravy Bratislava-Východ

KPHZDBRATISLAVA – Klub priateľov histórie železničnej dopravy Bratislava-Východ pre Vás na tento rok pripravil viacero zaujímavých akcií medzi ktorými nebudú chýbať ani tradičný výlet motorovým vlakom do Topoľčianok, jazda parným vlakom na Plavecký hrad, či Mikulášske jazdy po bratislavských spojkách. Novinkou bude jazda motorovým vlakom na tradičný Trdlofest v Skalici na Slovensku, ktorý je slávnosťou trdelníka, vína a dobrej nálady.

 

 

KPHZD

Kalendár akcií v roku 2014

Termín konania akcie

Názov akcie

01. 05. 2014

Motorákom za koníkom
Čoraz obľúbenejšia jazda motorovým vozňom M 262.007 do Topoľčianok pri príležitosti dňa otvorených dverí v Národnom žrebčíne. V areáli Národného žrebčína počas celého dňa prebieha zaujímavý program. Tiež je možné v areáli zámku degustovať vína a navštíviť otvorené pivnice Vinárskeho podniku v Topoľčiankach.
17. 05. 2014

Motorovým vlakom do Skalice
Pri rozhodovaní o tom čo nové pre našich priaznivcov pripraviť padla voľba na mesto Skalica. Dôvodom tejto jazdy v tomto termíne je to, aby sme Vám dali možnosť navštíviť tradičný Trdlofest ako slávnosti trdelníka, vína a dobrej nálady. Dúfame, že táto akcia nájde svojich priaznivcov aj v radoch našich fanúšikov.

13. 09. 2014

Mazutkou na Plavecký hrad
Už temer kultová akcia nášho klubu ktorá sa každoročne stretáva s obrovským záujmom našich priaznivcov, ale i priaznivcov prechádzok prírodou. Jazda súpravy historických vozňov vedených parným rušňom Mazutka z Bratislavy až do Plaveckého Podhradia. V prípade pekného počasia nádherné vyhliadky zo zrúcaniny hradu po okolí a je možné vidieť i miniatúrny vláčik ktorý Vás doviezol, stojaci na stanici.

06. 12. 2014

Mikuláš s Mazutkou
Tento dátum a táto akcia nepotrebuje bližší komentár. Historickým parným vlakom sa prevezieme po Bratislavských spojkách a počas cesty deti navštívi Mikuláš so svojim sprievodom aby tým poslušným rozdal sladké dobroty.

 

Bližšie podrobnosti o čase odchodov vlakov a o predaji lístkov budú zverejnené na našom webe ako aj na stránke organizátora  www.kphzd.sk.

Jaroslav Filo a Roman Farkaš

Pridajte prvý komentár

Komentáre

Your email address will not be published.


*


Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.