Cestovné poriadky 2013: Linka S20 IDS BK

V súvislosti so zavedením bratislavskej integrovanej dopravy sme pre Vás pripravili malý darček. Netýka sa síce veteránov, no veríme že ho radi využijete. Keďže systém IDS BK nemá prehľadné cestovné poriadky, Veterany.eu pre Vás pripravili cestovný poriadok vlakovej linky S20, ktorá bez označenia premáva už dnes.

Cestovný poriadok obsahuje odchody v rámci zóny 100+101;  zo ŽST Devínska Nová Ves smer Bratislava-Hlavná stanica a opačne a stiahnuť si ho môžete TU.

V budúcnosti pre Vás chceme pripraviť ďalšie cestovné poriadky zo železníc v Bratislave a po nich aj autobusové linky taktiež na území Bratislavy (napr. Bratislava – Záhorská Bystrica). Nateraz môžete CP nájsť na stránke: http://www.bid.sk/integrovany-dopravny-system/primestske-linky/avšak v zložitejšom systéme.

Za údaje v cestovnom poriadku nezodpovedáme avšak v prípade akýchkoľvek chýb v ňom alebo tipov na zmeny nás kontaktujte e-mailovej adrese tedomik@gmail.com

Rozširovanie materiálu po internete je povolené len pri pridaní zdroja Veterany.eu a informovaním nás o jeho zverejnení na adrese redakcia@veterany.eu, alebo tedomik@gmail.com.

Ospravedlňujeme sa za chybu v cestovnom poriadku, konkrétne zle uvedenie tarifnej zóny v stanici Lamač, ktorá má byť správne označená 101. V ďalšej verzií túto chybu opravíme.

Text: Martin Žarnovický
CP: Martin Žarnovický a Jaroslav Filo
Zdroj: www.cp.sk, www.bid.sk
Foto: www.jstrains.sk

Pridajte prvý komentár

Komentáre

Your email address will not be published.


*


Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.